Wie ben ik

Olaf

Ik ben Olaf Nollen (42) en ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam.
In 2000 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker afgerond waarna ik
 ruim vijftien jaar ervaring heb opgedaan in de zorg: als woonbegeleider, activiteitenbegeleider en helpende voor ouderen en ouderen met dementie. 

Mijn interesse en kracht ligt vooral in het één op één contact. Ik vind het belangrijk in de ontmoeting om een vertrouwensband met u, uw familie en betrokkenen op te bouwen. Ik ben een geduldige luisteraar met een vriendelijke en zachtaardige aard. Ik werk vanuit mijn hart.

Ik bied een luisterend oor, aandacht, aanwezigheid en betrokkenheid. Belangrijk vind ik het om ruimte en tijd te nemen en te zoeken naar mogelijkheden naar datgene wat u of uw naaste nog zelf of met mijn hulp kan doen.